INDUSTRIËLE AUTOMATISERING VOOR HET GROOT- EN KLEINBEDRIJF

Met hardware en software de meest efficiënte en effectieve machines leveren

Wat wij doen

Onze onderneming is gespecialiseerd in industriële automatisering, besturingstechniek en panelenbouw. De procesomschrijving die door de klant wordt aangeleverd, vertalen wij naar een zo efficiënt mogelijk werkende machine.

Efficiënte & stabiele hardware

Alle producten die wij ontwikkelen zijn klantspecifiek. Nauwe samenwerking met de klant is belangrijk om tot een hoogwaardig product te komen. Daarbij staat kwaliteit voorop. Hardware engineering is een belangrijk onderdeel van het totaalpakket dat wij onze klanten te bieden hebben. We werken met de nieuwste materialen en technieken om tot het beste resultaat te komen. Bij Engels & de Beer blijven we continu innoveren om te allen tijde de meest efficiënte en hoogwaardige producten te leveren.

Software voor onze machines

Aan de hand van de procesomschrijving van de klant leveren wij een machine die ook op het besturingstechnische vlak zo efficiënt mogelijk functioneert. Een belangrijk deel van onze expertise bestaat dan ook uit het ontwikkelen van passende software voor onze machines. In de laatste stappen van ons werkproces leggen wij ons toe op de programmering van de machine. Dat betekent dat wij het besturingsprogramma, het bedieningspaneel en het monitoringprogramma programmeren. Tenslotte zorgen we ervoor dat de installatie in bedrijf wordt gesteld.

Waarom ons als partner

Wij werken klantgericht. Zo kunnen we in uw specifieke wensen en voorkeuren voorzien. Daarbij gaan we altijd op zoek naar de meest efficiënte en effectieve oplossingen. Omdat we veel waarde aan innovatie hechten, leveren we een hoogwaardig en up-to-date resultaat. Wanneer u kiest voor een totaalpakket, realiseren wij uw project op zowel elektrisch als besturingstechnisch vlak. Bovendien staan wij bekend om onze sublieme service en onderhoudswerkzaamheden.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag uw project
om samen tot een mooi voorstel te komen. Daarna kunnen we overgaan tot het ontwerpen
en uitvoeren van uw opdracht.